Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obsah časově omezené ukázky Kingdoms of Amalur

A výčet odemykatelných předmětů z/do Mass Effect.

Demo nadcházejícího fantasy RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning (dojmy z rozehrání) obsáhne úvod do hry, výukový tutoriál a část rozlehlého otevřeného světa. Oznámili to dnes EA.

Až ukázka příští úterý 17. ledna vyjde pro PC, PS3 i X360, hráči si vytvoří a upraví vlastního hrdinu a vstoupí s ním rovnou do akce. Budou mít 45 minut na to, aby začali zkoumat obrovský svět Amalur.

Navíc po zahrání dema Kingdoms of Amalur: Reckoning obdržíte dva odemykatelné předměty navržené Toddem McFarlanem, které se zpřístupní do plné verze Mass Effect 3 v březnu:

Reckoner Knight Armor: Tato zbroj maximalizuje poškození způsobené nepříteli v boji zblízka, zatímco zesílené energetické články dodávají vyšší razanci projektilům ze střelných zbraní.

The Chakram Launcher: Tato zbraň používá fabrikátor k produkci disků lehké explozivní munice. Tuto zbraň lze získat za dokončení dema Reckoning a zhlédnutí závěrečného videa.

A naopak po odehrání dema Mass Effect 3, které zatím nemá datum, si můžete odemknout předměty s tématikou Mass Effect do plného Reckoning, aby byly obě RPG ještě více provázané a nová značka se tak mohla přiživit na známém sci-fi bratříčkovi od stejného výrobce:

Zbroj N7: Speciální zbroj na motivy známé bojové kombinézy N7 velitele Sheparda obsahující přilbu, prsní plát, rukavice, nohavice a chrániče rukou.

Dýky Omniblade: Holografická čepel vyčnívající z Omni-Toolu velitele Sheparda umožňuje zasazovat protivníkům účinné údery v boji zblízka. Hráč si odemkne dýku ihned po instalaci dema Mass Effect 3.

Kromě výše uvedených předmětů vám pouhé spuštění nebo zahrání dema Reckoning rovněž odemkne:

Twist of Fate Card: Tato karta posílí hráčovu odolnost proti ledu a odemkne se okamžitě po aktivaci dema Reckoning prostřednictvím účtu na Originu.

Twinned Souls Chakram: Unikátní zbraň, která způsobuje poškození nepříteli a současně posiluje hráčovo zdraví a manu v Reckoning.

The Infernal Helm: Tato ochranná přilba zvyšující hráčovu odolnost proti ohni v celém Amaluru se odemkne po dokončení režimu tutoriálu v Reckoning.

Read this next