Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obsah předobjednávkových DLC Mafia II

Nová auta a obleky ve čtyřech variacích.

Včera jsme psali o oznámení sběratelské edice hry Mafia II, který bude obsahovat stahovatelný bonus. Různé DLC ale dostanou i ti, kdo si hru předobjednají u různých prodejců.

Vegas & War Hero Packs: Po instalaci tohoto přídavku si můžete garáž doplnit o automobily, které jezdily v 50. letech v Las Vegas. War Hero vám dá zase možnost jezdit v armádních automobilech, ve kterých se Vito proháněl v době, kdy u armády sloužil. Navléknout se budete moct dokonce i do maskáčů. Tento bonus získáte při předobjednávce z Gamestopu.

Renegade Pack: Z Vita se stane pořádný odpadlík, což znamená, že svého hrdinu budete mít možnost navléct do kožených obleků. Kromě toho získáte také dvě nablýskaná nová auta. Při předobjednávce z Amazonu.

The Greaser Pack: Pokud si hru objednáte v USA u Best Buy, získáte tento přídavek. Jeho hlavním těžištěm je rychlost - dostanete dvě nová rychlá auta, dva nové obleky pro Vita, z nichž jeden bude kožená bunda a kanady. Druhý obleček bude závodní kombinéza.

Sběratelská edice hry bude obsahovat DLC s názvem Made Man Pack, který by měl obsahovat také dvě bonusová luxusní auta a dva nové obleky pro Vita.

Read this next