If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obsah sběratelské edice Alan Wake na PC

Co všechno dostanete za devět stovek?

Distributor Nordic Games, který se zaslouží o vydání krabicové PC verze thrilleru Alan Wake od finského studia Remedy, dnes odhalil obsah běžné a sběratelské edice.

Ohledně digitální verze v anglickém jazyce je vše při starém. Tedy 16. února na Steamu za 30 euro, sběratelská edice vás pak vyjde o pět euro dráž. Počítá se i se službou Origin od EA, na které se má Alan Wake objevit o něco později.

Obsah standardní edice (krabicové i digitální): na DVD1 hra plus obě DLC The Signal a "The Writer, DVD2 s oficiálním soundtrackem obsahujícím 13 skladeb, 6 pohlednic s různými obrázky a scénami ze hry, manuál, plakát (potištěn z obou stran), sedm samolepek zachycující rozličné scény či postavy ze hry.

Obsah sběratelské edice (krabicové i digitální): na DVD1 to samé a navíc audio komentář se základními údaji o studiu Remedy, který lze zapnout i mimo hru, DVD2 s tím soundtrackem, složkou Alan Wake se 144 stranami důkazů pojednávajícím o tajemstvích Alan Wake a doprovodném miniseriálu Bright Falls od fiktivního autora Clay Stewarda (stejný formát jako manuál) a vše ostatní ze standardní edice.

Nutno podotknout, že krabicové verze se u nás hráči s největší pravděpodobností nedočkají. Jak prozradil náš podcast, zahraniční distributor si kladl dost přísné podmínky (zhruba 10 000 prodaných kusů za plnou cenu 999 Kč), které jsou pro místní trh prakticky nesplnitelné a jen těžko na ně některý z českých distributorů kývne. Pokud by se na nás štěstí přeci jen usmálo, je více než jasné, že bychom se české verze dočkali nejdříve na jaře.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments