Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odcizení Modern Warfare 3 pro PC

Ale pouze jednoho disku ze dvou.

Když některá hra unikne dva týdny před vydáním, obvykle to zde nezmiňujeme, protože by to sloužilo jen jako návod pro piráty. Jedině pokud se to všeobecně rozkřikne nebo se k tomu oficiálně vyjádří výrobce. Toto je však ještě trochu jiný případ.

Podle serveru VentureBeat došlo k odcizení Modern Warfare 3 pro PC před vydáním. Stát se tak mělo ve skladišti v kalifornském městě Fresno, což je zhruba v půlce cesty mezi San Franciscem a Los Angeles.

Hru prý ukradl přímo jeden ze zaměstnanců skladiště, ale pouze její druhý DVD disk. Ten první se mu ale šlohnout nepodařilo, takže je to vlastně celé k ničemu, protože bez něj hru nemá kompletní a nemůže ji ani nainstalovat.

Activision Blizzard prý lisovnu i distribuční cesty ostražitě hlídají, aby se tam takové věci neděly. Když Modern Warfare 3 nemá žádnou aktivaci, která by se odemkla až v den vydání jako BF3, byl by pro ně předčasný únik značným průšvihem.

Na internetových diskusních fórech se už podle VentureBeat objevila varování, abyste si hru dopředu nesháněli. Jinak "u vás doma zaklepou vyšetřovatelé a dostanete pokutu 5 tisíc dolarů i ban z online hraní", jako k tomu údajně docházelo vloni. O způsobu vypátrání předčasných pirátů není nic známo, zní to spíš jen jako bu-bu-bu.

Více o Modern Warfare 3 v nahrávce celé mise v londýnském metru.
TV reklama na MW3

Read this next