If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení Killzone 3

S velkou podporou 3D brýlí.

Tak trochu s předstihem oproti E3 spatřily světlo světa první informace o tretim pokračování sci-fi střílečky Killzone, určené majitelům PlayStation 3. Preview téhle pecky tvoří hlavní náplň nového čísla GamePro a stručný výtah z článku již několik nadšených čtenářů stihlo pověsit na internet.

Hlavní novinkou je bezesporu fakt, že celá hra má být kompletně v 3D. Abyste si to ale užili, budete muset po celou dobu hraní sedět přímo uprostřed před televizorem s 3D brýlemi - jinak se ochudíte o efekty přesně šité na míru vaší pozici s přesností na centimetry. Podle článku v GamePro to nicméně navzdory prvotním informacím neznamená, že Killzone 3 bude 3D brýle vyžadovat.

Třetí díl má klást důraz na odvěké nepřátele Hellghasty. Zjistíte prý, že v sobě ještě mají něco lidského, poznáte jejich kulturu i jazyk a především se ocitnete "daleko od domova v prostředí, kde vám každý usiluje o život".

To celé prý v duchu Tarantinova posledního filmu Inglorious Basterds, o čemž svědčí i důraz kladený na osobní, brutální souboje.

Těšit se můžete na levely zasazení do arktického prostředí nebo časté používání jetpacků, s nimiž se prý bude zacházet podstatně snáze, než jak tomu v hrách obvykle bývá. Přibude také nový raketomet Wasp a v jedné misi budete zachraňovat kapitána ISA Narvilla.

Zajímavý je jistě i fakt, že na tvorbě herního enginu se významou měrou podílí vývojářské studio Naughty Dog neboli autoři série Uncharted.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone 3

PS3

Related topics
PS3
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments