If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisky pro Majesty 2, King Arthur

Odloženy kvůli rvačce zaměstnanců.

S nadhledem a vtipem Paradox Interactive oznámili odklad datadisků pro Majesty 2: Monster Kingdom a King Arthur: The Druids. Oba měly pro PC vyjít již v prosinci, nakonec se objeví až v lednu - a to kvůli jednomu vánočnímu večírku.

"Říkali jsme si, že když byli druidové i monstra poslední dobou tak hodní, pozveme je na náš vánoční večírek. Jako kdyby tam mohli něco zkazit!" zpytuje v dnešní tiskové zprávě svoje sebevědomí šéf Paradoxu Frederik Wester.

Podle tiskovky ze strany druidů to celé vzniklo tak, že jedno z monster dalo druidům konvici plnou limonády - ale teprve když se druidové napili, zjistili, že to není limonáda. Jeden z druidů se tím podivným nápojem rozveselil a pro legraci proměnil jedno z monster v žábu nebo snad draka, čímž začala celá ta bitka.

"Vzduchem létaly pěsti a kožichy, od zdí se odrážela kouzla, všichni po sobě házeli jídlo a pití, víceprezidentka firmy Susana Meza se dokonce musela jednomu monstru pověsit na nohu, aby předešla dalším bojům," říká tisková zpráva.

"Nakonec skončilo pět monster a sedm druidů v nemocnici, což znamená, že datadisky Majesty 2: Monsters a King Arthur: The Druids pro PC vyjdou až v lednu 2011. Ale na příští večírek už je rozhodně nepozveme." Vtipné, ne?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Král Artuš

PC

Awaiting cover image
Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments