Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vlna odkladů: The Secret World, Guild Wars 2, Inversion

Přišlo se na to, že červen jim nesvědčí.

Nejen že zažíváme mohutnou sérii odsunů z Vánoc na 1. čtvrtletí 2013, jelikož se všichni chtějí vyhnout Black Ops 2 a Assassins Creed 3, ale "škatulata, hýbejte se" postihla i bližší období roku.

Onlinovka The Secret World od Funcomu a EA nevyjde 19. června, nýbrž o dva týdny později, začátkem července. Vysvětleno to bylo "obchodními důvody" a "vhodnějším oknem pro vydání", pod čímž si lze představit např. drahou inzerci v době konání fotbalového EURO 2012. Beta víkendy s bohatým obsahem proběhnou 15.-17. června a 22.-24. června

Dubnový trailer z The Secret World

To u Guild Wars 2 už je naprosto zjevné, že nestihne 2. čtvrtletí kvůli něčemu jinému. Další kolo bety bylo odloženo na neurčito z důvodu instalace dodatečného hardware a serverů do datových center. ArenaNet dle svých slov nechce, aby se opakovala (neupřesněná) situace při nedávném zátěžovém testu. Obchod GameStop také ve výhledu tržeb před akcionáři uvedl, že Guild Wars 2 neočekává dříve než v srpnu.

Opozdí se i gravitační střílečka Inversion od Saber Interactive a Namco Bandai. Namísto avizovaného začátku června se dočkáme konzolových verzí až někdy v červenci a PC verze ještě později.

Video z hraní Inversion

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Inversion

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

The Secret World

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments