If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odstartovaly vánoční slevy Steamu

Just Cause 2 za kilčo, Fable III za 250 Kč...

Na značně přetíženém Steamu, který momentálně vyhazuje samé hlášky "Error 503 Service Unavailable", začaly očekávané vánoční slevy. Některé z her byly k mání zlevněné již dříve, přesto asi dokáží provětrat vaši peněženku, protože v případě částky pár eur často půjde o impulsivní nákupy, podobně jako u iPhone/iPad her na AppStore, akorát že tady za ně dostanete nesrovnatelně nákladnější a větší AAA hry pro PC.

Nabídka prvního dne slev: květnové Fable III za 250 Kč (normálně 499 Kč), loňské Just Cause 2 nebo Singularity za 125 Kč (běžně u nás 299 Kč), Metro 2033, Amnesia: Dark Descent, Orcs Must Die či každý z dílů Max Payne za 70 Kč (u nás 199-299 Kč). Leckdo může namítnout, že čekal zajímavější hry, ale je dobré si uvědomit, že jde teprve o úvodní den. Valve si jistě schovávají trumfy na později a pokud by pořadí poskládali opačně, mělo by to horší efekt.

Pokud byste nenašli ani těch pár korun, můžete strávit celé svátky s tzv. The Great Gift Pile, kde budete každý den plnit různé úkoly, odemykat speciální achievementy a vyhrávat za to dárky nebo slevy (např. o 33% na každou z her od Valve od určitého data). Nebo si počkat do slosování začátkem ledna, kdy bude vylosován výherce, který dostane přístup k úplně každé hře na Steamu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Just Cause 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments