Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiální cena Kinectu v korunách

Dostupný i jako bundle s konzolí.

Microsoft konečně odhaluje cenu Kinectu, a to rovnou i s novou verzí konzole, která zastoupí známou verzi Arcade. Více již z tiskové zprávy:

"Společnost Microsoft dnes oznámila cenu nedávno představeného pohybového senzoru Kinect. Ten bude v balení s novou konzolí Xbox 360 4GB a souborem her „Kinect Adventures“ dostupný za odhadovanou maloobchodní cenu 7 990 Kč. Stávající majitelé, kteří si už svůj Xbox 360 zakoupili, budou moci samostatně zakoupit Kinect spolu se hrami ze série „Kinect Adventures“ za odhadovanou maloobchodní cenu 3 990 Kč.

Konzole Xbox 360 4GB bude v České republice k dostání od 20. srpna za odhadovanou maloobchodní cenu 5 490 Kč. Stejně jako nedávno představený a inovovaný 250GB model, nově i Arcade nabízí menší a tišší design, vestavěnou podporu bezdrátových sítí Wi-Fi N, 4 GB interní paměti a dotyková tlačítka na těle konzole. Kinect je plně kompatibilní i s původní verzí Xbox 360 a umožňuje snímání pohybu hráče bez nutnosti použití ovladače a hlasové ovládání.

V době vydání pohybového senzoru Kinect bude připraveno více než 15 her, ve kterých budou moci hráči vyzkoušet všechny přínosy nové snímací technologie. Ve hře „Kinect Adventures“ mají možnost zažít 20 adrenalinových dobrodružství – od pádlování v rozbouřených říčních korytech, po podlézání a přelézání náročných překážkových drah a dalších. Samozřejmě bez nutnosti používat jakýkoli ovladač. Nedávno představené hry „Kinectimals“ se zvířátky, sportovně laděné „Kinect Sports“ a závodní „Kinect Joy Ride“ budou dostupné na pultech obchodů za odhadovanou maloobchodní cenu 999 Kč. Kinect také dokáže přehrávat oblíbené filmy nebo hudbu pouhým mávnutím ruky."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kinect Adventures

Xbox 360

Kinect Joy Ride

Xbox 360

See 2 more

Kinect Sports

Xbox 360

Kinectimals

Android, iOS, Xbox 360

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments