Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiální oznámení Silent Hill 8

Česká hra má vyjít v roce 2011.

Sice už se to ví delší dobu, ale Konami konečně oficiálně oznámilo práci na hře Silent Hill 8. Vyjít má v roce 2011 na Playstation 3 a Xbox 360.

Konami ve své tiskové zprávě píše, že osmička "zůstává věrná kořenům série a nabízí další hororový zážitek z pohledu třetí osoby a nový děsivý příběh".

V Silent Hill 8 budete ovládat vězně Murphyho Pendletona, který se dostane na svobodu, když se vybourá vězeňský autobus. Tak se, chudák, dostane do městečka Silent Hill.

Novou zajímavou informací z tiskové zprávy je, že hráči budou mít možnost plnit i postranní mise, které se budou měnit podle toho, jakým stylem hru hrajete. Čekat máte také samozřejmě spoustu "skvělých puzzlů a temnou a provokující atmosféru, kterou ocení zejména fanoušci prvních Silent Hillů".

Na hře se pracuje v brněnském studiu Vatra Games, které založili lidé, jež odešli z Illusion Softworks, později 2K Czech. Spousta lidí, kteří dělají na Silent Hill 8, tak dříve pracovala například na Mafii, Hidden & Dangerous, ale také třeba na Vietcongu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Downpour

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments