Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oficiální PC demo DIRT 2

Po nedodělané uniklé ukázce tu je finální verze.

Tři dny po nelegálním úniku pocházejícím z Číny publikovali Codemasters oficiální PC demo závodů Colin McRae DiRT 2. Má 1,4 gigabajtu a downloadovat se dá z Fileplanet, Gamer's Hell, dále z Filefront a z Worthdownloading. Popř. zkuste ještě Atomicgamer, nebo taktéž Fangaming.

Na rozdíl od předešlé verze dema, která prý byla v některých ohledech nedodělaná, má být tato již finální a reprezentovat skutečnou podobu prodávané hry. Obsahuje pochopitelně to samé, jako dřívější konzolové ukázky: rychlou singleplayerovou erzetu v režimu Trailblazer s vozem Mitsubishi Eclipse v Maroku. V ní jedou vozy prašnou trasu vždy s krátkými odstupy, takže pokud pojedete rychle, můžete klidně dohonit jezdce před vámi.

Druhá ochutnávka v demu nabízí multiplayerovou soutěž z režimu Landrush, odehrávající se na kopcovitém okruhu Baja v Kalifornii, kde se na dvě kola projedete v terénním pickupu (trucku). A to spolu se smečkou sedmi dalších jezdců, včetně hvězdného Travise Pastrany například.

Podle zkušeností redaktora Eurogameru Michala Jonáše, je grafika Colin McRae DiRT 2 na Windows XP v DirectX 9 režimu prakticky totožná s konzolemi. Tedy solidní obrázek, ale bez žádných grafických orgií: "PC verze na C2D 3GHz / 3GB RAM / GeForce N-260GTX 896MB, při 1280x1024, 16xAA a full detailech / DX9, jela průměrně výborných 67 snímků za vteřinu, které nepadaly pod 58 fps."

Read this next