Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlédnutí za E3 ve video-blogu Eurogameru

Naši reportéři na pláži glosují letošní ročník.

Uplynulý týden patřil na Eurogameru k vůbec nejhektičtějším a proto teď o slunečném víkendu nastala ideální chvilka si s odstupem připomenout, jaký vlastně letošní ročník losangeleského herního veletrhu E3 byl.

Naši dva zpravodajové za tímto účelem vyjeli na pláž do Santa Monicy, aby odsud natočili video-blogové ohlédnutí za celým veletrhem. Ve dvou následujících videích čítajících přes čtvrt hodiny rozebírají největší zážitky, klady i mínusy letošního ročníku, vybírají největší hry i největší zklamání.

"Co mi z mé první E3 nejvíc utkvělo je, jak se to skoro vůbec nelišilo od Gamescomu. Byly velké oznámení, bombastická show, ale ve finále byly haly menší a hostesky ošklivější," říká zpravodaj Eurogameru Pavel Oreški.

"Ve mně E3 rezonuje hlavně zážitky z konference Microsoftu a EA, na velkém plátně vypadá všechno lépe než na monitoru," dodává Jan Doskočil, šéfredaktor Eurogameru a druhý zpravodaj na E3.

Za letošním ročníkem E3 se ohlédneme ještě zítra speciálním výběrovým článkem těch nejlepších videí, obrázků, oznámení a především našich dojmů z hraní. Do té doby máte příležitosti si ještě naposledy zrekapitulovat náš kontinuální blog z výstavy, který naši zpravodajové aktualizovali několikrát denně po každé předváděčce.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Zpravodajství z veletrhu E3 sponzorouje Conquest Entertainment - www.mojenintendo.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments