Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Online co-op v Ninja Gaiden Sigma 2

Akční hit s řadou vylepšení míří zase na PS3.

Legendární ninja Ryu Hayabusa, hlavní hrdina zde připomenutého PS3 dílu, který se objeví v říjnu na japonském trhu, tentokrát nebude na všechno sám.

Hra Ninja Gaiden Sigma 2 má nabídnout řadu dalších hratelných postav, jako je Ayane (ze série Dead or Alive) a dále online co-op. Nicméně kooperativní režim nebude součástí hlavní příběhové kampaně, v níž Hayabusa bude chtít pomstít svůj klan a zabránit zničení lidské rasy.

Kooperativní mód bude přístupný skrze nabídku Team Mission, kde najdete řadu speciálních misí, kterých se bude možné zúčastnit se dvěma vámi vybranými postavami. Pokud nebudete mít online parťáka, ujme se AI druhého bojovníka počítač.

Každou kooperativní misi bude třeba dokončit na jeden zátah, přičemž ve finále má čekat epický střet s bossem. Na základě online žebříčků pak uvidíte, jak dobře jste si vedli, k čemuž si své řekne i výběr ze čtyř typů obtížnosti.

Ninja Gaiden Sigma 2 bohužel stále nemá stanovené evropské datum vydání, ale můžeme se těšit na vylepšenou audiovizuální prezentaci (1080p), desítky unikátních postav, a soubojový systém, ve kterém půjdou upgradovat zbraně, s čímž souvisí postupné rozšiřování vašich bojových dispozic. Samozřejmě, že tu střetnete spoustu zbrusu nových nepřátel a také velký počet bossů, kteří vám dají pocítit komplexnost téhle hry.

Read this next