Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opravy chyb v Sims 3

Chůva už vám neuteče s dítětem.

EA vydali první patch k jejich hitu The Sims 3 a spousta fanoušků z něj bude jistě nadšená. Opravuje totiž hned několik chyb, na které si nejvíce stěžovali na oficiálních fórech.

Asi nejdůležitějším zlepšením je, že už konečně uvidíte rozdíl mezi Faster Speed 2 a Ultra Speed 3. Na mnoha počítačích nebyl mezi rychlostí 2 a 3 viditelný rozdíl, což znamenalo, že jste museli pět minut sledovat, jak váš Simík spí. EA nejprve tento problém sváděla na pomalejší systémy, ale podle lidí na fórech se hra na mnohých počítačích nezrychlovala ani po upgradu. Očividně tedy nešlo pouze o rychlost počítačů, protože patch má tuto chybu opravovat.

Další věcí, která je s novým patchem opravena, je situace, kdy lidem utíkaly chůvy z domů i s dítětem a tyto "únosy" se nedaly nijak řešit. Také se hra už nebude zasekávat, když váš Simík bude uklízet ledničku.

Patch také přidává možnost zapnutí a vypnutí story progression, které by snad mohlo vyřešit problém s "mizejícími" domácnostmi. Když jste totiž ve hře přešli na jinou domácnost a začali ji ovládat, mnohdy se stalo, že když jste navštívili tu svou původní, zbyl po nich je prázdný dům a všichni lidé byli pryč. To byla asi chyba, která vadila největšímu množství hráčů. Dlouhou dobu jste si pěstovali rodinku a když jste se pak začali věnovat jiné, ta původní vám prostě nenávratně zmizela.

Patch ke stažení by se vám měl sám nabídnout při spuštění launcheru hry, případně je k dostání na oficiálních stránkách The Sims 3.

Read this next