If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Originální SpyParty od tvůrce Spore

Jamesem Bondem či nepřítelem za branami?

Připravovaná hra SpyParty je opravdu originálně se tvářící herní počin určený přitom dvěma hráčům, kteří tu spolu povedou vskutku zajímavý duel. Ocitnete se totiž na večírku, kde jeden z hráčů bude za špióna, který se musí velice opatrně pohybovat ve zdejším prostředí a obezřetně plnit požadované úkoly.

Druhý hráč je tady charakterizován jako odstřelovač, který musí mezi lidmi na párty identifikovat právě špióna a pak jej zpacifikovat. Pro tuhle postavu se bude patrně hodit někdo hodně trpělivý a nějak si nedovedu v praxi představit, nakolik by mohlo jít o zábavnou roli.

Nicméně demo SpyParty vzbudilo, začátkem roku na GDC, pozitivní ohlasy, a třebaže je hra ve velmi rané fázi vývoje, nemuselo by to dopadnout zle i s ohledem na jméno, které za projektem stojí.

Je to totiž Chris Hecker, který se spolu podílel na komerčním taháku jménem Spore. Hecker, jenž šest let působil v aktuálně zaniklé firmě Maxis. SpyParty má být v jeho podání nezávislá (indie) hříčka, u níž ovšem dosud není zřejmé načasování příchodu na trh a cílové platformy. Téměř jistě mezi nimi bude PC. Prozatím zkuste oficiální stránku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

SpyParty

PC

Related topics
PC
About the Author
Comments