Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Otevřená omluva tvůrců Test Drive

Zklidní naštvanost hráčů přídavek zdarma?

Měli zkušenosti s tím samým u prvního dílu Test Drive Unlimited, měli několikaměsíční veřejný betatest, ale zjevně to nestačilo. Studio Eden Games zkrátka není Blizzardem a jak víte z naší recenze z minulého týdne, zopakovalo při spuštění dvojky úplně stejné chyby co minule. Ačkoli některým hráčům prý funguje všechno naprosto v pohodě a těm ostatním se to zlepšuje den ode dne.

Tvůrci Test Drive Unlimited 2 se naštěstí k problémům postavili čelem, nesvedli je na hackery ani na piráty, a zveřejnili otevřený dopis adresovaný hráčské komunitě:

"Děkujeme za vaši neutuchající podporu a ohlasy. Příspěvky do fóra nám moc pomohly v identifikování nespočtu problémů, v jejichž řešení jsme učinili významný pokrok." Na PC verzi už byla záplata aplikována, u konzolových se jen čeká na schválení u Sony a Microsoftu.

Jako poděkování za trpělivost dají všem hráčům TDU2 první prémiový přídavný balíček zdarma. Tento tzv. Exploration Pack přinese nové věci k prozkoumávání, které odemknou dva další vozy (Lancia Stratos v rallye verzi a Dodge Charger model roku 1969). Informace o době jeho vydání nejsou známy.

Ono nasimulovat zátěž, která u onlinovky v době vydání vznikne, když je nějaká hra tou nejprodávanější týdne ve Velké Británii i jinde, navíc poprvé také na PS3, jde asi těžko. Navíc když Atari/Namco nechtějí za hraní pravidelné měsíční poplatky jako ostatní MMO, asi si nemohou dovolit takové technické zázemí - byť vzhledem k nátuře hry by klidně mohli a nikdo by na to nemohl říct ani popel...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Test Drive Unlimited 2

PS3, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments