If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Warriors: Legends Of Troy

Bojujte během Trojských válek.

Ve hře Warriors: Legends Of Troy se ocitnete v hluboké minulosti, kdy ještě nesmrtelným i lidem panoval mocný Zeus. V době před třemi tisíci lety, kdy se dvě města pustila do války proti sobě a ohrozila tak základy celého Olympu. Dvě armády proti sobě ovšem nesoupeřily o moc, půdu nebo bohatství. Soupeřily o lásku jedné ženy. Jak jste asi pochopili, inspirací k této hře je známá Homérova báseň o Iliadě.

Toliko úvod do prostředí Warriors: Legends Of Troy. Jak už název napovídá, středobodem hry bude Trojská válka, kterou v roli hráčů budete moct zažít ze dvou různých stran. Buďto můžete hrát jako Trojští nebo jako Řekové a Warriors: Legends Of Troy mají pro každou ze stran svou vlastní dějovou linku, čili vlastně dostanete dvě hry v jedné.

Autoři hry slibují masivní bitvy, kdy se na obrovských bojištích budou střetávat velké legie vojáků. Budete moct nepřátele chytat a házet jimi, ze země sebrat jakoukoliv zbraň a hned ji v průběhu bitevní vřavy používat, vyměňovat si můžete podobně i štíty.

V online multiplayeru můžete hrát s až čtyřmi kamarády v kooperačním módu nebo proti sobě.

Do obchodů by se měla hra Warriors: Legends Of Troy dostat na jaře roku 2010.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Warriors: Legends of Troy

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments