If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámena MMORTS od tvůrců C&C

Gigantické bitvy desítek hráčů.

Trion Worlds, dříve coby MMO vydavatel Trion World Networks, oznámil MMORTS End of Nations. Na hře pracují veteráni ze série Command & Conquer, vývojáři ze studia Petroglyph Games.

Podle presidenta Petroglyphu, Michaela Legga, je End of Nations “vysněný projekt” studia. Legg slibuje masivní multiplayerové online bitvy na obrovských mapách světa. Do probíhajících bitev se budou moci hráči kdykoliv připojit a odpojit.

Na PvP (hráč versus hráč) módech se stále pracuje, ale hra má prý stát především na PvE (hráč versus prostředí). PvE slibuje bitvy až šedesáti hráčů, kdy každý z nich ovládá vlastní armády proti společnému nepříteli na mapě.

I když má být nastaven limit na 60 hráčích (detaily ohledně tohoto limitu zatím nejsou), celý svět má být persistentní, s neustále probíhající válkou a konflikty. Hra se tak bude zřejmě do jisté míry “hrát sama”. I když se bude jednat o RTS, bude zde i systém levelování. Nové levely nebudou získávat vaše jednotky, ale váš Velitel. S každou dosaženou úrovní se vám odemknou nové schopnosti, jednotky atd.

Hra má obsahovat všechny typické prvky MMO - kromě výše zmíněného PvP a PvE to bude i propracovaný systém guild, komplexní systém výroby předmětů a obchodování, lootování a rozdílné třídy, ze kterých si na začátku vyberete.

End of Nations je zatím oznámeno pouze pro PC, bude fungovat na bázi měsíčních poplatků (cena zatím není stanovena) a plánuje se jak uzavřená, tak otevřená beta. Datum vydání není zatím stanoveno ani přibližně.

Pokud vám jméno Petroglyph Games nic neříká, tak vězte, že když EA koupili před dávnou dobou Westwood a udělali z něj EA LA, spousta vývojářů odešla. A tito odpadlíci založili právě Petroglyph Games. Do jejich portfolia patří například Panzer General, Universe at War a Star Wars: Empire at War. End of Nations by tak mělo být v dobrých rukách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

End of Nations

PC

Related topics
PC
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments