Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Afterfall: Insanity

Akční hra ze světa po nukleární katastrofě.

Polští vývojáři Nicolas Intoxicate připravují hru, která tak trošku připomíná sérii Fallout. Jmenovat se bude Afterfall: Insanity a zatím o ní není známo příliš informací.

Má jít o hororovou akční hru odehrávající se v postapokalyptickém světě, který je zdecimován nukleární válkou. Několik přeživších žije ve stokách a kanalizacích, kde se musí potýkat s mutanty a zabijáky, kteří udělají pro přežití všechno.

Ve hře se převtělíte do psychiatra, který se nakonec stane nechtěným hrdinou. V tiskové zprávě slibují "neočekávané události a dějové zvraty".

Také prozradili, že hra poběží na nejnovějším Unreal enginu.

Nám se podařilo zjistit, že projekt Afterfall: Insanity se dříve jmenoval Bourgeoisie a první zmínka o něm se datuje už do roku 2005. První obrázky ze hry vypadaly takto. Je zde patrná jasná inspirace původní sérií Fallout. V roce 2007 pak polští vývojáři tvrdili, že hra má být konkurencí Fallout 3, ale má mít víc RPG prvků.

Jak se ovšem zdá z oficiálního tiskového prohlášení vydavatele, nakonec půjde o "akční hororovou hru". O RPG prvcích není ve zprávě ani zmínka.

Afterfall: Insanity má vyjít počátkem roku 2011 pro PC a "konzole nové generace" (tj. pravděpodobně X360 a PS3). První obrázky tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

afterfall

PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments