If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení čtyř her pro X360 od Microsoftu

Crackdown 2, Forza 3 či Shadow Complex.

Společnost Microsoft dnes večer na veletrhu E3 (Electronic Entertainment Expo) představila čtyři zbrusu nové tituly exkluzivně pro konzoli Xbox 360. Vedle prequeal trilogie Halo, s názvem Halo: Reach (2010), to jsou:

Crackdown 2

Pokračování městské akce Crackdown nabídne možnost být soudcem, porotou i katem a sjednat pořádek podle svých představ v rozlehlém světě Pacific City. Crackdown 2, který byl oznámený trailerem, rovněž slibuje zcela nové zážitky z multiplayerového hraní a spolu se svými přáteli tak poznáte absolutní svobodu a jedinečné zážitky z jednotlivých misí, jejichž cílem bude jakýmikoli prostředky nastolit opět právo a mír. O vývoj se stará nově zformované studio Ruffian Games. Trailer zde.

Forza Motorsport 3

Již v říjnu tohoto roku se představí pokračování závodní hry, která s jistotou uspokojí hadcore hráče a tunery i začátečníky, kteří zatím pouze snili o tom zažít pocit opravdových závodů na plný plyn. Třetí díl série rozhodně zaujme skvělou HD grafikou a fyzikou, která je tak realistická, že vám snad může zlámat i kosti. Na výběr nabídne více než 400 oblíbených aut a přes 100 nejznámějších tratí a cest z celého světa. Propracovaná asistence a nastavení úrovně pak přizpůsobí hru přesně vašim schopnostem a zručnosti. Tvůrci zůstává studio Turn 10. Více uvidíte ve videu.

Shadow Complex (pracovní název)

V této tajemné hře od Epicu (Gears of War) a Chair Entertainment Group objevíte originální příběh, zasazený do světa románu Orsona Scotta Carda „Empire“. Sbírejte vylepšení, objevujte nové schopnosti a nechte tak vyvíjet svou postavu a její ničivou sílu. Více napoví první trailer.

"Uvědomujeme si, že zábava pro hráče a náš úspěch se potkávají v jednom bodě. Jedině s tímto spojením máme možnost vytvářet široké portfolio kreativních a zábavných her. Právě proto letos představujeme naší bezesporu nejširší a nejlepší nabídku titulů v historii Xboxu,“ řekl Phil Spencer, generální manažer Microsoft Game Studios a dodal: „Skalní fanoušci stříleček, kteří jsou s Xboxem od dob prvního „Halo“ i ti, jež hledají zábavu pro celou rodinu, si díky našemu novému rozšířenému portfoliu, obsahujícímu více než tisíc titulů, zcela jistě přijdou na své."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments