If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover v březnu

Účastněte se bitvy o Británii.

Ubisoft oznámil datum vydání hry IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover pro PC platformu. Hra by měla vyjít 22. března v USA, respektive 25. března v Evropě.

Cliffs of Dover je nejnovější přírůstek do oblíbené letecké série IL-2 Sturmovik od Maddox Games, kterou u nás vydává distributor Playman.

Nejnovější hra ze série, jejíž první hra vyšla už v roce 2001, se bude odehrávat převážně nad Velkou Británií v době 2. světové války. Účastnit se tak budete bitev Royal Air Force proti německé Luftwaffe a italské Regie Aeronautice. Kromě toho, že budete létat nad Londýnem, byste se měli dostat také do severní Francie a Belgie. Podle tvůrců bude ve hře "tisíce historických měst, silnic, letišť, radarových stanic, přístavů a průmyslových oblastí".

Hráči budou mít přístup k více než desítce letounů, které mají velice věrně vycházet z historických materiálů - dokonce se mají i realisticky poškozovat. Ve hře bude také dalších 13 nehratelných letounů.

V singeplayerovém módu budete hrát z pohledu Royal Air Force. V multiplayeru bude klasický deathmatch, ale také souboje až pro 128 hráčů najednou.

Prodávat se také bude sběratelská edice hry, která byla zatím potvrzena jen pro Velkou Británii, ale je možné, že se dostane i jinam (pokud se Playman pochlapí). Sběratelská edice bude obsahovat 150stránkový pilotní manuálů, látkovou mapu a dostanete také kopii původních bojových instrukcí, které dostávali piloti Spitfirů během bitvy o Británii.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments