Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová hra Inversion od tvůrců TimeShiftu

Vzdor gravitaci a mimozemšťanům.

Během noci došlo k oznámení zbrusu nové third-person střílečky Inversion. Ta vzniká ve vývojářském studiu Saber Interactive, tedy autorů nedávného TimeShiftu. Hlavní předností hry má být možnost vzdorovat zemské gravitaci, jak ostatně vzdáleně napovídá i název.

Celé se to bude odehrávat v době, kdy na planetě Zemi přistane mimozemská rasa Lutadore a spolu s ní se začnou náhodně objevovat i antigravitační "bubliny", resp. změny vektorů - zkrátka vypadat to bude asi tak, že během hraní někam přijdete a najednou začnete plavat jako ve stavu beztíže.

V lepším případě se pak gravitace jenom obrátí (a bude "inverse"), takže se vaše postavička např. projde po stropě.

Hlavním hrdinou hry bude bývalý policajt Davis Russel - anebo jeho soused Leo Delgado, za čímž lze tušit podporu kooperativní hry ve dvou hráčích.

Obě postavy budou vyzbrojeny zbraní Grappler, která jim umožní ovládat gravitaci anebo manipulovat některými obrovskými předměty asi trochu jako v Half-Life 2.

Netřeba jistě dodávat, že herní prostředí skrze tuhle hračičku využijete také jako obranu proti nepříteli, např. při stavění barikád - anebo zkrátka jen pro legraci, když se rozhodnete některé předměty rozhazovat kolem sebe.

Inversion vyjde příští rok jen pro Xbox 360 a PlayStation 3 pod novým vydavatelem Namco. Sada prvních obrázků v tabulce pod článkem.

Read this next