Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Mafia II: Joe's Adventures DLC

Nové lokace, zbraně, fígly i hadry.

2K Games dnes odpoledne představili druhý stažitelný přídavek k Mafii II s názvem Joe's Adventures. Ten by měl vyjít ještě letos na podzim, nejspíš za stejnou cenu jako předchozí Jimmy's Vendetta.

Příběh se bude točit okolo Joe Barbary, celoživotního největšího kamaráda hrdiny druhého dílu Vita Scaletta. Zblízka tu zažijete události z Empire Bay v době, kdy Vito sedí ve vězení, a právě v roli Joea budete muset zjistit, proč a jak byl Vito odsouzen.

Autoři slibují, že vyjma dramatického příběhu a intenzivní arkádové akce přídavek také otevře několik nových lokací v Empire Bay, např. vlakovou stanici, loděnici, jezero i nové budovy ve městě.

Ve hře se objeví také nové předměty, oblečení pro Joea a ještě víc muziky z přelomu 40-50. let.

Kromě toho přídavek obsáhne i několik vedlejších questů, které si ve městě budete moci splnit nezávisle na hlavní příběhové lince. Za jejich splnění budete získávat body, díky nimž se pak skrze různá komba a znásobené bonusy probojujete třeba až na špičku hráčského online žebříčku.

Některé z těchto bonusů budete moci dle tiskové zprávy získat např. za přesné headshoty s odstřelovačkou, kladení náloží, proklouzávání s autem v zatáčkách nebo hopsání.

Mafia II: Joe's Adventures DLC vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 ještě během podzimu a nejspíš bude stát stejně jako předchozí přídavek Jimmy's Vendetta, tzn. v přepočtu okolo 200,- Kč.

Read this next