If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení pohybových Winter Stars

Lyžování, saně či bruslení nejen na Kinect.

Jelikož sportovních her na pohybové ovladače pořád není dost, o víkendu byla oznámena další. Tentokrát se zaměřením na zimní sporty.

Winter Stars není tak úplně pro hardcore hráče, takže má takzvaný "rodinný mód", což znamená, že si každý hráč může nastavit svou obtížnost podle toho, na kolik se cítí. I v multiplayeru si tedy mohou být všichni "rovni". Akorát někdo to bude mít jednodušší...

Ve hře pro jednoho hráče váš čeká kampaň plná různých sportovních disciplín. Celkem jich je jedenáct: paralyžování, curling, jízda na sněžném skútru, jízda na saních, sjezdové lyžování, krasobruslení, biatlon, free ride lyžování, jízda na sbowboardu, skoky na lyžích a rychlobruslení.

Když budete hrát sami, Winter Stars by měl obsahovat i příběh - budete hrát sportovce, ze kterého se má stát velká hvězda. V singeplayeru budou i tréninky ve formě arkádových miniher a vaši postavu si postupně vylepšujete tím, jak vyhráváte závody a zvyšujete si zkušenostní body. Za ně si můžete nakupovat i lepší vybavení. V multiplayerovém módu proti sobě mohou soupeřit čtyři hráči - online nebo offline.

WInter Stars bude podporovat Kinect na X360, PlayStation Move na PS3 a také Wii Balance Board na konzoli od Nintenda.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Winter Stars

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments