If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pure Football od UbiSoftu

Nechce s ním ale konkurovat sérii FIFA.

UbiSoft v noci na pátek oznámil zbrusu nový fotbal Pure Football, který má podat jakousi "syrovější" stránku kopané. Hra vzniká ve vancouverských studiích firmy a vyjde již koncem května pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. První obrázky a trailer naleznete jako obvykle v tabulce pod článkem.

A co půjde? Zhruba o ten druh fotbalu, který jste zvyklí hrávat se svými spolužáky a sousedy - nebo, jak je tomu v debutovém traileru, který si spolu fotbalisti naplánují po oficiálním zápase, tentokrát už na neoficiálním hřišti a také bez přísného rozhodčího.

Důraz má titul klást na "ryzí zážitek" a hru na tělo, tzn. se všemi strkanicemi, vytvářením si prostoru na hřišti atd. Podle autorů nejde o konkurenta FIFA 10, k čemuž lze dodat, že Pure Football by mohl teoreticky být takovým mixem evropského fotbalu s tím americkým.

Dle oficiální tiskové zprávy půjde hrát ve čtyřech hráčích lokálně anebo jeden na jednoho online, přičemž na všech platformách bude hra podporovat nejrůznější žebříčky, tabulky atd. Vybrat si budete moci ze sedmnácti mezinárodních týmů, dvě stě třiceti hráčů a sedmnácti legend. Bližší informace zatím nejsou známy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Pure Football

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments