Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se sběratelským Skyrimem v ČR?

Bude málo kusů.

Velká figurka, DVD s dokumentem a artbook. To bude ve sběratelské edici The Elder Scrolls: Skyrim. Oznámila ji Bethesda a také prozradila, kolik dáte za toto balení ve Velké Británii. Bratru 130 liber, což je v přepočtu podle současného kurzu nějakých 3700 korun.

Ve sběratelské edici bude tedy soška Alduina, kterou vytvořilo slavné IP Factory, je z kvalitního PVC a vysoká je 30 centimetrů. Vymodelována byla podle 3D souborů ze hry.

The Art of Skyrim je dvousetstránkový artbook plný barevných náčrtků, ilustrací, modelů a dalších věcí. Uvidíte tam postavy, prostředí nebo návrhy zbraní a vybavení. Nebudou tam ale jen obrázky, ale také text od Todda Howarda, režiséra hry a tvůrců grafických návrhů.

DVD The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim zase obsahuje dokument se záběry ze zákulisí o tom, jak hra vznikala. Očekávat můžete samozřejmě spoustu rozhovorů s tvůrci.

Zajímavé je, že sběratelská edice neobsahuje přes svou vysokou cenu alespoň třeba soundtrack nebo nějaké in-game přídavky.

Do Čech navíc podle všeho dorazí jen velice malý počet kusů, což Eurogameru potvrdili i zástupci distributora Cenega. "Dostali jsme přiděleno málo kusů od Bethesdy, snažíme se domluvit větší čísla, tak uvidíme," říkají. Proto zatím ani není v nabídce domácích obchodů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments