Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pár dalších drobků o Crysis 3

Z Ruska unikl i první obrázek.

V návaznosti na polední provalení se Crysis 3 unikly další drobky, které tentokrát pocházejí z ruského herního webu MadFanBoy.com.

Hra má být podle nich umístěna do totálně zničeného New Yorku, který je v takových troskách, až se stal téměř opravdovou džunglí. Nebude to však jen takový datadisk pro Crysis 2 taktéž z New Yorku, aby si grafici trochu ušetřili práci s vytvářením prostředí?

Někdo také může namítnout, zda to vše jen Rusové neodhadují z obálky hry, což dnes může udělat kdokoli. Aby toto potenciální nařčení vyvrátili, přiložili i první obrázek (z oznamovacího Crysis 3 traileru), na němž je vidět ten futuristický luk v ruce hrdiny, za nímž z ruin města rostou vyvrácené listnaté stromy nebo keře.

Crysis 3 má podle tohoto zdroje vyjít na jaře 2013 pro PC/PS3/X360 i ve speciální Hunter edici. K oficiálnímu oznámení dojde už v pondělí 16. dubna, což právě potvrdil i oficiální Twitter Crysis.

Šéf Cryteku již minulý měsíc pro CVG uvedl, že jejich třetí AAA projekt (vedle Ryse a Homefront 2) bude "absolutně fantastický, že půjde o nejlepší díl série a že tvůrčí tým je do vývoje opravdu zapálený." V únoru zase EA hledali posilu pro nový projekt Cryteku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments