Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patch pro Black Ops opravuje lagy

Chystá se také údajně největší DLC.

Treayarch čerstvě vydal pro Call of Duty: Black Ops opravné patche – ten pro PC upravuje především výkon na dvou a čtyř jádrových systémech. Vylepšen by měl být také lag, který trápí spoustu hráčů.

Komunitní manažer Josh Olin na oficiálních fórech slíbil brzké vydání dalších patchů, které se zaměří na zlepšení párování hráčů a opět také na lagy.

V řeči na konferenci BMO Capital Markets 18th Annual Digital Entertainment v New Yorku řekl šéf Activision Publishing, Eric Hirshberg, že DLC plány pro Call of Duty: Black Ops jsou skutečně velké.

Do značky Call of Duty podle Hirshberga napumpoval Activision „významné zdroje" a příští rok se tak dočkáme „největší nabídky vzrušujícího nového digitálního obsahu."

Velké výdělky z prodejů a silná poptávka po Call of Duty hrách tak prý Activision jen utvrzuje v tom, že se budou do značky investovat velké prostředky: „Měli bychom nabídnout více dlouhodobých příležitostí pro růst, než kdykoliv předtím," řekl Hirshberg.

Na konferenci bylo také potvrzeno to, co víme i bez věštecké koule – příští rok nás čeká nový Call of Duty FPS titul. Hirshberg vychvaloval talent a výzkum, který se kolem značky točí a z hratelnosti příštího Call of Duty prý už nemohou být více nadšeni.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments