If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patch pro Heavy Rain brzy

Chyby bylo obtížné reprodukovat.

Jak je Heavy Rain hrou v mnoha ohledech revoluční, zároveň je i hrou velmi zabugovanou. Nemusíte ji hrát ani přliš dlouho, abyste se setkali s chybami, jako je zaseknutí postavy ve zdi na schodech nebo zamrznutí hry po dokončení některé z kapitol.

Sony nyní dala na vědomí, že vývoj patche pro Heavy Rain byl dokončen a momentálně se nachází ve fázi finálního testování. Datum jeho vydání není schopna říct, ale má se tak stát velmi brzy.

"Patch bude řešit nejen ty nejčastěji propírané chyby, ale i spoustu drobných věcí, které s jejich výskytem úzce souvisejí," napsal vývojový manažer Sony do oficiálního fóra.

Poděkoval také všem dotčeným za trpělivost, kterou při čekání na záplatu mají - a je to už skoro měsíc (článek z konce února). Trvá to tak dlouho, protože chyby v Heavy Rain je velmi složité reprodukovat kvůli větvení hry v závislosti na mnoha vašich rozhodnutích.

Z toho důvodu ani Sony nechce garantovat, že patch právě ten váš problém dokáže odstranit. Jedním dechem však dodala, že se nejčastější chyby mají týkat jen minimálního procenta hráčů, o čemž by se dalo více čí méně úspěšně pochybovat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments