If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC přídavky pro Shift 2 bezplatně

Jako propagace digitální distribuce EA.

Šplhnout si u PC hráčů, kteří byli nespokojeni s dřívějším uvedením tohoto pouze pro konzole, a souběžně s tím zviditelnit svou novou značku digitální distribuce, jejíž používání chtějí každého naučit. Zabít dvě mouchy jednou ranou se povedlo EA jejich posledním krokem.

Přídavné balíčky Legends a Speedhunters totiž vyjdou dodatečně, konkrétně tento čtvrtek 30. června, také pro PC verzi závodů Shift 2: Unleashed a to zcela bezplatně. Jedinou podmínkou je registrace zájemce na portálu Origin.com a instalace stejnojmenné aplikace do počítače.

Zde jsou detailní instrukce, jak si bezplatné balíčky pro Shift 2 na PC stáhnout a nainstalovat, pokud už hru máte nebo pokud o ni teprve uvažujete.

V případě, že vám informace o těchto DLC unikly, stručně je zrekapitujeme: balíček Legends Pack obsahuje 13 vozů a 5 nových tratí ze zlatého věku automobilových závodů a balíček Speedhunters přidá do hry dva nové módy - Drag a Standing Mile – stejně jako 14 nových aut pro souboje proti přátelům na síti Autolog

Legends DLC trailer
Speedhunters DLC trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Shift 2: Unleashed

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments