If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC verze Alan Wake: American Nightmare za 299 Kč

Hypermax se rozjíždí, viz i Test Drive.

Původní zpráva - Nebývalý prodejní úspěch Sniper: Elite V2 i v ČR nakopl edici Hypermax k zvýšené aktivitě na poli distribuce. Po Race Injection se jim dnes povedlo dohodnout práva na další zajímavé tituly.

Vydají u nás PC verzi arkádové odbočky Alan Wake: American Nightmare za přívětivých 299 Kč, což je o necelou stovku levněji než na Steamu. Tam ji Remedy uvedli tento týden, ihned po vypršení časové exkluzivity Xboxu 360 (únorová recenze, 8/10, z PC review-verze právě Josef Eisner chystá videorecenzi).

"Krabicovka na PC v ČR vyjde 8. června, zhruba v podobné době jako v zahraničí, dříve se to nedá stihnout," dodal David Boček pro Eurogamer. O češtině do American Nightmare, jako u původního Alan Wake pro PC, momentálně jednají s Mondym, který by ji udělal rád, ale vše je otázka peněz.

Trailer z PC verze Alan Wake: American Nightmare

Dále Hypermax někdy v červnu vydá nadějné závody Test Drive Ferrari: Racing Legends (dnešní nový trailer), kde by maloobchodní doporučená cena měla být tradiční: 999 Kč u PC a 1499 Kč u PS3/X360 verzí.

Ve svého portfolia zařadil i samostatné rozšíření Spellforce 2: Faith of Destiny od Nordic Games, které má stát 499 Kč za anglickou verzi a český manuál bude ke stažení z webu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake's American Nightmare

Xbox 360, PC

Test Drive: Ferrari

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments