Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC verze Battlefield 1943 až zkraje 2010

Navíc přinese nové prvky.

PC verze Battlefield 1943 nabírá, oproti svým konzolovým předchůdcům, nebývalé zpoždění. Poslední oficiální informace hovoří v tom duchu, že se jí dočkáme až začátkem příštího roku. Jakkoliv byla původně plánovaná na září…

Hlavním důvodem odkladu jsou dle tvůrců problémy s enginem, jak bylo reportováno již dříve. Zatímco na konzolích byl před vydáním Battlefield 1943 Frotsbite engine již zavedený a vyzkoušený, u PC jde o novou věc, která tudíž vyžaduje více času. Ten bude koneckonců využitý pro vylepšení některých herních aspektů.

Především se můžete těšit na logickou podporu DirectX 9 a 10. Na navýšení počtu zúčastněných hráčů, v PC edici to bude 32 lidí, co najednou budou moci vstoupit do bojů. Počítá se se širší kompatibilitou s herním příslušenstvím, takže přijde ke slovu např. joystick pro ovládání letadel. Ale také VoIP či hosting ranked serverů.

Z rozhovoru na serveru G4TV přitom vyplynulo, že Battlefield 1943 je spíše taková alternativa pro sérii, jejíž další hlavní PC kapitoly budou zcela v intencích předešlých dílů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1943

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Comments