Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PC verze Pure Football zrušena

Podle UbiSoftu by nenaplnila ambice.

Na oficiální Facebookové stránce Pure Football se objevila přehlédnutá zpráva, že PC verze této hry nebude. Zástupce UbiSoftu to zdůvodnil slovy: „Cítili jsme, že bylo lepší soustředit se jen na konzolovou verzi. PC verze se začala dělat později a podle nás nedosahovala ambicí tohoto titulu. Byla by vydána se zpožděním oproti konzolovým verzím a nemyslíme si, že by to bylo v našem zájmu pro tento titul. Omlouváme se za zklamání, které to mohlo způsobit.“

Že dříve standardně ohlášená PC verze Pure Football nebude nebo že určitě nevyjde v nejbližší době, nám potvrdil i český distributor Ubisoftu - Playman.

PS3 a Xbox 360 verze vyšly před pár dny. Dle Metacritic má xboxová verze průměrné hodnocení 32 procent ze sta a slavně Pure Football nedopadl ani v naší brzké recenzi od Marka Beniače. Zrušení PC verze se tedy nelze příliš divit. Je dost dobře možné, že i nízké známky z recenzí UbiSoft utvrdily v postoji konverzi raději vůbec nedělat, a to ani později. Většinu hráčů to zřejmě bolet nebude.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Pure Football

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments