If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pilot podcastu českého Eurogameru

Chcete se něco dozvědět a poznat redaktory?

Po nějaké době zvažování jsme se rozhodli pustit do podcastu a natočili první zkušební pilot. Touto populární cestou rozhlasového pořadu bychom vám na českém Eurogameru rádi poskytli další formát obsahu. Formát, na kterém se můžete podílet i vy. Formát, který se dá poslouchat ve sluchátkách během cesty v MHD nebo při sportování. Formát, ze kterého se dozvíte něco ze zákulisí a především názory redaktorů, které tak můžete lépe poznat či se s nimi sblížit.

Podcast je koncipován tak, abyste se při poslechu cítili stejně, jako když s partičkou kamarádů od her zajdete do hospody, pobavili se u toho a odcházeli obohaceni. Čili plynulá nerušená debata, která klidně může "přetéct" v jiné téma, aniž by ji někdo utnul kvůli odbíhání od tématu. Nemáme v úmyslu křečovitě se držet nějaké časové kvóty, předem daných rubrik nebo pevně daného termínu, který by z podcastu dělal rutinní povinnost. Spíš se flexibilně přizpůsobíme aktuálním událostem a vašim přáním. Ostatně, děláme to pro vás :)

Napoprvé se bez větší přípravy začátkem tohoto týdne pořídilo pár hodin materiálu, který jsme sestříhali do dvou zkušebních pilotů (první vychází právě dnes, druhý za pár dnů). Pod taktovkou moderátora a novinkáře Adama Homoly v nich uslyšíte redaktora Michala Jonáše, šéfredaktora Honzu Doskočila a novinkáře Aleše Harazima. Sestavu hodláme v budoucnu samozřejmě trochu měnit, v plánu jsou i různí hosté, kteří mají co objevného říct.

Co si v prvním pilotu poslechnete? Co si v nejbližší době na EG přečtete (02:08), malé nakousnutí Gamescomu (04:00), prozradíme něco málo o dokončovaném novém designu Eurogameru (09:54), zamyslíme se nad kontroverzí okolo Star Wars: The Old Republic a problematice předobjednávání her obecně (12:25), o recenzích Duke Nukem Forever (28:43), určování ceny her a jejich brzkého zlevňování (33:00), a aukcích Diabla 3 či jeho požadavku online připojení (36:45).

Download the podcast

Styl podcastu se průběžně vyvíjí a necháme se inspirovat vašimi nápady. Příště uděláme spoustu věcí jinak - např. probrání více témat v kratší celkové délce nebo méně slivovice od Honzy a více té měkčí od Adama :) Nicméně zase nejsme Blizzard, abychom vypustili až ten 51. podcast, se kterým budeme bez výhrad spokojeni. Kromě toho by možná byla škoda připravit vás o zákulisní informace třeba o fungování distributorů a další perličky, které jinde neuslyšíte a na něž by při opakovaném natáčení ve spontánní debatě nemuselo dojít.

Pokud byste měli k tomuto zkušebnímu pilotu jakoukoli připomínku či dotazy na nás, na něž chcete v podcastu odpovědět, kontaktujte nás: v diskusi, na redakčním emailu redakce@eurogamer.cz, na Twitteru či Facebooku. Všude vám budeme naslouchat a těšíme se na vaše reakce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 2 more

Duke Nukem Forever

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments