Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pinnacle Station pro Mass Effect

Uniklo info o druhém přídavku.

Na švýcarském Xbox Live Marketplace se na chvíli objevily informace o novém DLC k prvnímu Mass Effect. Byly tam sice asi jen dvě hodiny, přesto se podařila většina informací fanouškům zachytit.

Stažitelný obsah bude mít název Pinnacle Station a bude se odehrávat na "vzdálené, přísně tajné vesmírné stanici". Na Sheparda tam bude čekat 13 různých bojových situací a dostanete se tam, až budete Spektrou. Stažitelný obsah by měl přidat ke hře další dvě až tři hodiny herního času.

Cena byla na švýcarském Marketplace 400 Microsoft Points, což dělá 3,40 liber a 4,80 dolarů. Velikost souboru byla 237 MB a podle nejspíš nepovedeného překladu by mělo být datum vydání 16. června. Spíše to ale mělo být 16. ledna.

Aby toho nebylo málo, koncem minulého týdne se objevily u Mass Effect tři nové Achievementy, které příchod DLC naznačovaly. Jejich názvy jsou: Undisputed - dokončete survival misi Ahern, New Sheriff in Town - buďte první v jakékoliv bojové situace na Pinnacle Station a Best of the Best - buďte první ve 12 bojových situacích na Pinnacle Station.

Ony bojové situace naznačují, o čem Bioware mluvili již dříve. Říkali, že by do hry rádi přidali nápad podobný "klubu rváčů". Prostě nějakou arénu, ve které musíte bojovat proti dalším protivníkům.

Bioware také řekli novou informaci k Mass Effect 2. Podle nich poběží neustále na 30fps a už se nestane nic podobného jako v prvním díle, kdy jste začali couvat a hra se začala zasekávat, jak nahrávala předchozí lokace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect

PS3, Xbox 360, PC

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments