Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Last.fm pro platící uživatele Xbox Live

Na Silver konto s omezeným přístupem.

Internetové rádio Last.fm je jednou z několika nově představených featur konzole X360, přičemž podpora - spolu s Twitterem a Facebookem, má být spuštěna už letos na podzim. Z poslechu Last.fm se přitom budou moci těšit všichni uživatelé X360, i když k téhle službě budou mít různý přístup - v závislosti na typu svého účtu.

Christina DeRosa, generální manažer pro Xbox Live, prozradila, že majitelé Silver konta budou mít k dispozici asi jen tři hodiny měsíčně. Naproti tomu předplatitelé Gold konta mají získat neomezený přístup, 24 hodin denně. Sluší se ovšem zmínit, že standardní účet na Last.fm je zadarmo.

UPDATE (17:15): Gratis poslech Last.fm je aktuálně možný jen v případě posluchačů z USA, Velké Británie a Německa. V ostatních zemích si po pár desítkách písní musí zaplatit měsíční poplatek ve výši 3 EUR.

Takže se chystá příjemný bonus pro všechny předplatitele Gold konta konzole X360? Bohužel ne tak úplně. Využití nové služby v rámci českých luhů a hájů je stále ve hvězdách a spíše to vypadá na negativní výsledek. Stejně jako v případě dřívější nabídky online distribuce původních Xbox her, které mohl zbytek světa stahovat a následně hrát na X360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Comments