Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zákazníci prý nový Duke Nukem milují

Gearbox si pochvaluje prodeje.

Randy Pitchford, šéf Gearboxu, si asi nedělá moc starostí z poměrně negativních recenzí na Duke Nukem Forever. Podíval se totiž na první čísla prodejů.

"Když se dívám na prodeje, zdá se, že ZÁKAZNÍKŮM se Duke líbí. Myslím, že občas prostě chceme mastné hamburgery místo kaviáru," napsal na Twitter.

Počátkem týdne analytik Arvind Bhatia prozradil, že denní prodeje Duke Nukem Forever v USA jsou celkem průměrné, ale že očekávají, že se hry prodá 1,5 až 2 miliony kopií. Také ve Velké Británii se přes špatné recenze Duke Nukem Forever umístil na prvním místě v žebříčku prodejnosti.

Jon St. John, herec, který namluvil Duka, si také o recenzentech, kteří dali DNF malou známku, myslí své. "Nechci komentovat negativní recenze kritiků, kteří nemají páru, o co tu jde," prohlásil v rozhovoru. "Zdá se, jakoby chtěli srovnávat Duke Nukem Forever s Call of Duty a dalšími FPS, což je úplně mimo."

V současnosti má Duke Nukem Forever na Metacritic průměrné hodnocení 57/100, což skutečně není mnoho, když se přihlédne k tomu, jak dlouho byla hra ve vývoji. Ani od hráčů není na Metacritic hodnocení příliš vysoké - v současnosti je na nějakých 6,2/10.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Duke Nukem Forever

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments