Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Placený multiplayer v CoD zřejmě nebude

Šéf Activisionu obrací o 180 stupňů.

Ještě nedávno šéf Activisionu Robert Kotick tvrdil, že kdyby bylo na něm, multiplayer v Call of Duty titulech by zpoplatnil pravidelnými poplatky. Nyní se obrací a na nedávné konferenci v Kalifornii se vyjádřil v rozporu se svými dřívějšími názory.

Kotick doslova řekl: „Za to lidé platí svých 60 dolarů. Dostanou hru, která má velkou dávku znovuhratelnosti. Myslím, že Call of Duty bylo tak úspěšné, protože my dodáváme mimořádně kvalitní hratelnost, produkční hodnoty a interaktivitu za skvělou cenu."

Dříve Robert Kotick také prozradil, že PC a online transakce generují drtivou většinu příjmů Activisionu. O většinu z této většiny se bez pochyby stará World of WarCraft. Nelze se tak divit nápadům na zpoplatnění multiplayeru jedné z nejúspěšnějších značek historie, Call of Duty.

Pro za krátko vycházející Call of Duty: Black Ops se ovšem nic takového nechystá, navzdory dřívějším spekulacím. Nezbývá než počkat, jestli si to Kotick nerozmyslí do příštího roku, kdy se na nás pravděpodobně vrhne Modern Warfare 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments