Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plány s obsahem pro Star Trek Online

Jaké updaty hráče čekají?

Už příští týden se začne prodávat očekávané MMO od Crypticu s názvem Star Trek Online. Co čeká hráče v následujících týdnech?

První patch vyjde už v den oficiálního spuštění prodeje hry. Nebude příliš velký, protože ten největší update proběhl ještě před koncem otevřené bety. Ale v plánu jsou další aktualizace hry.

"Na dalších pracujeme a co nevidět je vydáme," prozradil producent Craig Zinkievich. Ve hře přibude více možností hráče-versus-hráče, průzkumné mise pro frakci Klingonů, další veřejné questy. Přibude také vícero možností upravování vaší vesmírné lodi a také další hratelné mimozemské rasy.

Jisté úpravy proběhnou i u misí s Borgy nebo u misí, ve kterých se cestuje v čase. V plánu jsou také takzvané Raid Episodes - složité mise pro pět hráčů určené pro ty, kteří již dosáhli maximální úrovně zkušeností. Přístupné budou jak pro hráče z Federace, tak i pro hráče, kteří si zvolili Klingony. Raid Episodes by měly být zveřejňovány každých pár týdnů. První vyjde týden po začátku prodeje.

V dalších plánech je pak také rozšiřování klingonské strany – veřejné questy, nové vesmírné lodě, více PvE obsahu. Také by se měla ve Star Trek Online objevit Federation-versus-Federation PvP.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Trek Online

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments