Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odposlech o Assassins Creed 3 v podcast-speciálu

Vyzvídáme od očitého svědka po telefonu.

Reportér Eurogameru Martin Zavřel měl to štěstí, že byl jedním z pár desítek vyvolených na světě, kteří měli možnost na vlastní oči spatřit předváděčku Assassins Creed 3. Využili jsme proto příležitosti a - jak v těchto dnech letí a každé správné médium musí něco takového mít - pořídili odposlech telefonického hovoru s dosud utajovanými informacemi o pokračování historické ságy pro speciální díl podcastu.

Nejprve se Michal Jonáš, Honza Doskočil a Aleš Harazim pobavili o základních informacích, přirovnali je k Red Dead Redemption nebo se zamysleli nad vstupy do interiérů ve městech a historickými reáliemi. Od 8. minuty následuje rozhovor s Martinem Zavřelem, který sděluje své bezprostřední dojmy z novinářského dema, odpovídá na otázky o novém enginu, zpracování měst, střídání ročních období a vlivu počasí na hratelnost, pocitu z divočiny, možné přítomnosti postav z minulých dílů, z čeho má obavy nebo co vlastně čekat od epických bitev obřích armád.

Download the podcast

Sledujte také textové dojmy z předváděčky, video o výbavě Connora, nové oficiální obrázky a artworky, fotky z místa konání prezentace nebo oznámení tří speciálních edic.

Další vlastní materiály o Assassins Creed 3 zveřejníme už v pátek a standardní nový díl podcastu s více tématy na přelomu týdne.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments