Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Podrobnosti o Test Drive: Ferrari

Jak vzdá hold legendární automobilové značce?

Přestože je značka Ferrari od samého počátku nedílnou součástí série Test Drive, takto významná firma na poli automobilového průmyslu, jakou Ferrari jistě je, si zaslouží svou vlastní kapitolu, podobně jako hra Ferrari Experience z minulosti. Rychlost, výkon a prestiž - tak by se daly shrnout vozy vyráběné v italském městě Marranelo a přesně na těchto pilířích by měl být nový díl od tvůrců NFS: Shift z týmu Slightly Mad Studios postaven.

Rozsáhlá kampaň vás provede bohatou historií, okusíte si více než 100 rozličných závodů včetně Formule 1, GT nebo rally. Na 36 rozličných tratích budete moci prověřit svůj um a chybět nebudou okruhy GP ani ty testovací.

Těšit se pochopitelně můžete i na další známé tratě z minulosti i současnosti. A pokud náhodou nemáte důvěru v umělou inteligenci a raději porovnáváte síly se skutečnými vyzyvateli, jistě vás potěší multiplayer až pro 8 hráčů.

Hlavním lákadlem jsou pochopitelně plechoví krasavci se znakem černého hřebce, provětráme jich postupně něco málo přes padesát. Od moderních sporťáku, až po veterány, které by jste dnes našli už jen v muzeu. Všechny budou vymodelovány do nejmenších detailů. Fyzikální model má být též velmi přesvědčivý, na jízdních vlastnostech se tak projeví i sebemenší poškození vozu, jako je například prasknutí pneumatiky či poničení karoserie.

Zopákněte si pár základních manévrů, natrénujte co je třeba, no prostě se pořádně připravte, protože Test Drive: Ferrari Racing Legends dorazí na Xbox 360, PS3 a PC již koncem března.

Read this next