Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PODZIM U DISTRIBUTORŮ: Comgad

Začínáme nový seriál mapující hity od každé firmy pro hlavní sezonu.

Eurogamer pro vás připravil originální seriál článků, který se nemůže točit okolo ničeho jiného než o blížící se smršti nových zásadních her v hlavní předvánoční sezoně (viz i nejočekávanější hry září). Pohovořili jsme se všemi českými distributory her o příštích pár měsících, abyste znali jejich úhel pohledu a dopředu věděli, o čem se asi bude všude hodně mluvit. Univerzální otázka položená koncem prázdnin zněla pro všechny stejně:

Co považujete za váš nejdůležitější titul pro tento podzim, od kterého si nejvíce slibujete? Připravujete pro české hráče něco speciálního, ať už jde o nevšední propagaci, dárky, lokalizaci, extra cenu či něco specifického jen pro Českou republiku? Můžete se podělit o váš kompletní release-list do konce roku 2015?

Za distributora Comgad, který je známý kvalitními lokalizacemi (např. Zaklínač 3), simulátory všeho možného a zastupováním Focus Home Interactive, NCSoftu, Disney a nedávno získal práva i na vydání Metal Gear Solid 5 či RTS Act of Aggression, odpovídal jeho ředitel Milan Czarnowski:

"Na tuto otázku je velmi těžká odpověď, tento rok máme neskutečně silné tituly na Q3-Q4/2015. Naší největší premiérou je Disney Infinity 3.0 Star Wars. Ve třetím ročníku jsou vychytané a opravené chyby hratelnosti z předchozích verzí a je zaměřený na brand Star Wars, který letos před Vánoci převálcuje všechno, úplně všechno :)"

"Dalším megahitem bude datadisk Farming Simulator 2015, kde i díky našemu výraznému přispění hráči najdou modely traktorů Zetor a Tatra a i celé prostředí hry bude zasazeno do střední Evropy. Datadisk Guild Wars 2: Heart of Thorns bez měsíčních poplatků je dalším plánovaným megahitem (23. října), který opět nasazuje novou vysokou laťku MMO hrám."

"Nelze se nezmínit i o žádaném Metal Gear Solid 5, American Truck Simulator, Divinity: Original Sin a dalších titulech, které jsme zatím ještě nemohli oznámit. Prostě hráči se mají na co těšit."

Seriál PODZIM U DISTRIBUTORŮ na Eurogameru

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments