Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pokračování LittleBigPlanet se nechystá

Šlo by o kontraproduktivní krok.

LittleBigPlanet, velice sympatická a také úspěšná herní hříčka od Media Molecule, která na PS3 zaznamenala velký ohlas, se dle některých dřívějších náznaků chystala vykročit ke svému pokračování.

Indicie se objevily už v polovině roku, kdy britští vývojáři začali hledat nové lidi pro zatím nepojmenovaný PS3 projekt, mající hodně velké ambice. Nicméně další spekulace smetl rázně ze stolu level designér Danny Leaver z Media Molecule, který v rozhovoru pro stránku Critical Gamer v těchto dnech prohlásil, že by pokračování jejich hitu bylo kontraproduktivní.

V Media Molecule se namísto toho zcela soustředí na podporu LittleBigPlanet, skrze stažitelný obsah a další pravidelné updaty. Díky čemuž a samozřejmě díky herní komunitě, se obsah hry neuvěřitelně, až giganticky rozrůstá a např. množství uživateli vytvořených levelů nahrává povědomí, že tuhle hru můžete hrát neuvěřitelně dlouho - a stejně budete hodně vzdálení jejímu zkompletování.

Nicméně počítat se musí aspoň s PSP verzí, která se objeví na trhu již za pár dní, a která chce nabídnout podobně revoluční koncept, co její PS3 bratříček.

Na závěr snad jen poznámku, že v případě PS3 verze se počítá s brzkým přidáním vody do hry, např. se šnorchlem jako power-upem, díky němuž se tak budete moci i potápět. A výhledově se dost možná nadějeme kompatibility s příchozím, na pohyb citlivým PS3 ovladačem!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LittleBigPlanet

PS3, PlayStation Vita, PSP

Related topics
PS3
About the Author
Comments