Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Portal 2 s tajnou misí

Originální promo nového filmu.

Zajímavou věc v menu Portal 2 objevíte, když v hlavním menu kliknete na Extras a tam na Super 8. Jedná se o interaktivní teaser s motivy nadcházejícího filmu Super 8.

V onom interaktivním teaseru se hráč ujme neznámé postavy, která se nachází v jedoucím vlaku, který převáží jakési monstrum, nebo mimozemšťana. Vlak nabourá a vykolejí, podobně jako v traileru na film.

Hráč ovšem tuto nehodu přežije a může se chvíli kolem vykolejeného vlaku pohybovat. Pak se ale o slovo přihlásí ono monstrum a následuje scéna, kdy se dobývá z vlaku ven. Jakmile vyletí dveře, interaktivní teaser skončí.

V této hříčce nejde nikam utéci, nejsou tam zbraně a nejde ani skákat. I tak se ale jedná o malou příjemnou drobnost, která je navíc poměrně originální, protože podobné věci se nedějí prakticky vůbec.

Na video z interaktivního teaseru, které nahrál autor Kotaku se můžete podívat zde:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

A pokud nevíte co to je Super 8, můžete si doplnit obrázek posledním trailerem na film samotný. Super 8 režíruje J. J. Abrams (Lost, Mission Impossible 3, Star Trek) a produkuje Steven Spielberg:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Máte-li v Portal 2 nějaký problém, německý web PC Games dal dohromady kompletní video návod celé hry. Všechna videa, včetně různých tipů a triků najdete na této adrese.

Read this next