Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Postřehy z předváděčky Dirt 2

Opuštěný rallycrossový stadion ozáří světla.

Rallycrossová discplína představovala jeden ze stavebních kamenů prvního dílu Colin McRae's Dirt a tak se nelze divit, že se jí autoři ve velké míře hodlají věnovat i ve dvojce. Důkazem toho budiž předváděčka určená pro letošní E3, pro kterou si Codemasters vybrali slavnou arénu Battersea Power Station, kde závodilo osm hráčů.

Jindy opuštěný stadion ozáří noční světla, kolem bezpečnostních popruhů na trati se shromáždí diváci a vše je připraveno k závodu. A jak zjistíte hned poté, co zahnete za první zatáčku, trať je pořádně špinavá: kombinace písku, vody a špíny snadno smaže lesk i z toho nejnablýskanějšího auta.

Že se vám to pak nechce nechat čistit? Jednoduše si pro svůj vůz kupte odpovídající rallycrossový kit, který vám dovolí zakrýt světla a opatřit přední okna perspexem, aby se na nich neuchycovala špína.

Atmosféru všech závodů obstarává živý DJ, z jehož pultu pod řevem motorů křičí samá licencovaná muzika. Co se samotné jízdy týče, všichni novináři, kteří dostali šanci si hru vyzkoušet, si pochvalují vylepšené ovládání a více autentické chování vozů (u všech tří modelů, tj. Subaru, Mitsubishi EVO 10 i Ford F150). Konkrétně je to patrné např. zvlášť u změny terénu, třeba když z bahna projíždíte na suchý písek nebo beton.

Colin McRae's Dirt 2 vyjde v září pro PC, Xbox 360, PS3, PSP a DS. A mimochodem, už jste viděli ten nový E3 trailer?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Colin McRae: DiRT 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments