Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Posun Red Faction Armageddon

Dalekosáhlé důsledky výpadku PSN.

Výpadek PlayStation Network má dalekosáhlé důsledky nejen pro uživatele PlayStation 3, ale i ostatních platforem. Jak jinak (vedle možné snahy o vyhnutí se silnému L.A. Noire) si vysvětlovat vlnu posunů řady původně květnových her na červen? Vedle F.E.A.R. 3, Dungeon Siege 3 nebo Duke Nukem Forever se k nim nyní přidalo i Red Faction Armageddon.

V případě této sci-fi third-person akce jde pouze o týdenní posun, z původního přelomu měsíce na 10. června. THQ si zřejmě věří, že tou dobou už snad bude PSN funkční a že se nebudou opakovat problémy, které nyní doslova pohřbily multiplayerové součástí PS3 verzí her SOCOM 4, Portal 2 nebo Operation Flashpoint Red River.

K Red Faction se váže ještě jedna podivnost. Zakladatel a šéf tvůrčího studia Volition se překvapivě rozhodl opustit firmu právě teď - těsně před vydáním Armageddonu a v pokročilé etapě zrodu podzimního Saints Row 3, což nebývá zvykem. V deníku News-Gazette ujistil, že jeho odchod byl dobrovolný, protože "v současnosti nemá žádné plány pro pokračování kariéry v herním průmyslu".

Red Faction Armageddon pro PC/PS3/X360 je v EG indexu očekávanosti českými hráči na 37. místě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Faction: Armageddon

PS3, Xbox 360, PC

Saints Row: The Third

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments