If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno: Watch Dogs vyjde také na PC

Bude mít i podporu tabletů a asi bude i na nové konzole.

PC hráče určitě potěší informace, kterou potvrdil sám šéf Ubisoftu Yves Guillemot. Hra Watch Dogs, která velice příjemně překvapila na Ubisoft konferenci a jde zatím možná o jedno z nejzajímavějších nových oznámení na E3, vyjde také na PC.

Yves Guillemot potvrdil, že hra bude na PC, Xbox 360 a PS3. A tak trošku naznačil, že je docela možné, že vyjde také na konzole nové generace.

Na Ubisoft konferenci mimochodem hra neběžela na žádné dnešní konzoli, ale na výkonném PC, což tak nějak podporuje domněnku, že je připravena i na next-gen konzole. Což víceméně prořekl i šéf Ubisoftu, když řekl, že hra vyjde na "PS3, 360, PC a… eee, pak uvidíme".

Hra bude navíc podporovat také tablety, kdy si například na iPadu můžete zobrazovat mapu ze hry. Když se zase například hacknete na cíl, informace o něm budou v reálném čase zobrazitelné ve speciální aplikaci na vašem telefonu nebo tabletu. Tato funkce bude mít i sociální aspekty, takže můžete sledovat, co dělají vaši kamarádi a můžete jim i pomáhat s jejich misemi.

Trailer z Watch Dogs

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments