Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pozice z Mass Effect 3 si schovejte na příště

Závěr hry ale nepotěší každého.

Přestože Mass Effect 3 má být, a bezesporu také bude, zakončením triologie v čele s kapitánem Shepardem, nutně to nemusí znamenat, že se v budoucnu nedočkáme pokračování. Alespoň to vyplývá z nedávného rozhovoru s producentem studia BioWare, Mikem Gamblem.

"Samozřejmě nemohu v tuto chvíli nic říct ani potvrdit, ale uchovat si uložené pozice z Mass Effectu 3 není vůbec špatný nápad." Dle těchto slov je více než patrné, že uložené pozice ještě nějakým způsobem v budoucnu využijeme.

Samozřejmě je také otázkou, jak třetí díl vůbec skončí, podle všeho má být ale konec přesně takový, jak se očekává, tedy velkolepým završením. Všem se ale pochopitelně nelze zavděčit a ani třetí Mass Effect nebude výjimkou. "Chceme, aby byl výsledný zážitek pro hráče uspokojivý, to ovšem nemusí nutně znamenat, že všichni budou nakonec šťastní," řekl Gamble.

Po svém březnovém vydání čeká Mass Effect 3 nepochybně mnoho DLC a slova o uložených pozicích, které, jak známo, vždy určitým způsobem ovlivňovaly dění v následujícím díle, mohou směřovat právě k nim. Nicméně nikdo asi nevěří, navíc v době, kdy jsou častá pokračování "in" (viz Assassins Creed, Call of Duty apod.), že by tak silná značka, jakou Mass Effect momentálně je, skončila takhle brzy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments