Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představeny vylepšení letošního NHL 13

Přepište dějiny! Prý největší změny v sérii od NHL 07.

Po několika nicneříkajících videích a den před "bratrovražedným" semifinále na skandinávském MS přišli EA s oficiálním oznámením hokeje NHL 13, resp. s představením letošních hlavních novinek pro hru načrtnuté na 14. září 2012.

"Přinese největší změny v této herní sérii od premiéry ovládacího systému Skill Stick v NHL 07. Díky zcela novým systémům bruslení a umělé inteligence přinese NHL 13 herní zážitek, který věrně zachytí rychlost, kreativitu i různé herní strategie hokeje v NHL," tvrdí níže citovaná tisková zpráva EA. Nepřihodila obrázky ani nezmínila platformy, ale pravděpodobně půjde opět jen o PS3/X360, jako vloni.

True Performance Skating - bruslení na základě reálných fyzikálních přesně replikuje výbušnost, energii a maximální rychlost hráčů současné NHL. Tato inovace v kombinaci s ovládáním Skill Stick dává konečně hráčům do rukou kompletní arzenál "zbraní", jakými disponují hvězdy NHL.

EA SPORTS Hockey I.Q. - Inovativní systém umělé inteligence řídí chování hráčů, brankářů i celých týmů. Dříve měli hráči povědomí o dalších hráčích jen v jejich nejbližším okolí a brankáři reagovali jen na hráče, kteří právě měli puk. V rámci systému EA SPORTS Hockey I.Q. však nyní všichni hráči vnímají přítomnost každého spoluhráče i protihráče na ledě a jsou tak schopni přijímat rychlejší, chytřejší a realističtější rozhodnutí.

Druhé teaser video na NHL 13 ze středy

GM Connected - Vrcholná fiktivní liga se spoluhráči. Tento režim má základ v nejpopulárnějším offlinovém režimu série EA SPORTS NHL s názvem Be a GM a umožňuje hrát proti přátelům nebo s nimi ve vlastní NHL s 30 týmy. Ať už patříte mezi ostřílené mazáky sportovních her, nebo máte pouze povrchní povědomí o práci generálního manažera, režim vám nabízí široké možnosti řízení celého klubu, včetně přímého koučování a hraní zápasů. Virtuální generální manažeři navíc budou moci dohlížet na dění v klubu i ve chvílích, kdy nebudou u svých konzolí, a to prostřednictvím mobilní aplikace, díky níž jim neuteče nic důležitého.

NHL Moments Live - Přepište historii nejzajímavějších a nejnapínavějších momentů nejlepší ligy světa. NHL 13 rozvíjí koncept, který byl již dříve představen v jiných sportovních hrách: každý scénář obsahuje na úvod videozáznam ze skutečného zápasu NHL, aby hráči získali přesnou představu o atmosféře daného okamžiku. Disk s hrou bude obsahovat momenty ze sezóny NHL 2011-12; nové momenty ze sezóny NHL 2012-13 budou přidány později v jejím průběhu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NHL 13

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments