If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přesný termín Mass Effect 2

Druhé Vánoce pro fandy RPG zanedlouho.

Electronic Arts dnes večer oficiálně oznámili pevný termín pro Mass Effect 2. Očekávané pokračování sci-fi hry v Evropě vyjde 29. ledna 2010, tři dny po uvedení v USA. Na osobních počítačích u nás půjde o česky otitulkovanou verzi.

V podstatě se tak potvrdily dřívější náznaky, kdy EA nechali uvést měsíc leden do reklamní kampaně. Jen zůstávalo otevřené, jestli si to třeba nerozmyslí, aby nevyšly dvě RPG od BioWare moc krátce po sobě. Ale tři měsíce od Dragon Age se jim asi zdají jako dostatečný odstup.

Komunitní manažer Jay Watamaniuk zopakoval, že hra přijde pouze na PC a X360. Jeho zmínka o PS3 verzi na včerejší předváděčce v Polsku prý byla pouhým nedorozuměním. Stejně jako byla chyba uvedení na ruském webu EA... Není však těch náhod už příliš naráz?

BioWare také odkryli dva bonusy pro předobjednávající, kteří obdrží buď výsadkové brnění a speciální zbraň nebo "pekelné" brnění (obrázky). Tato nabídka se zatím týká jen Severní Ameriky, ale ani domácí hráči jistě nepřijdou zkrátka. Je pouze otázkou času, než EA Czech oznámí lokální dárek, který se nyní usilovně připravuje. Předobjednávat lze z Xzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments